Meteen naar de inhoud

Je bent verzekeringsnemer

Veel verzekeraars vragen een anti-diefstalsysteem voor uw voertuig. Uiteraard brengt dit bijkomende kosten voor u, echter voertuigdiefstal is een reëel en blijvend probleem. Zo worden jaarlijks rond de 10.000 voertuigen gestolen! Naast al het persoonlijke leed, draaien wij allemaal uiteindelijk op voor de kosten. Hetzij via verhoogde verzekeringspremies, hetzij via belastingen door o.a. politie –en justitiewerk. Wanneer u een anti-diefstalbeveiliging nodig heeft voor uw verzekering. Dan is de BearLock de beste keuze. En hier is waarom…

  • Uw voertuig blijft op zijn plek staan. Voorkomen altijd is beter dan genezen. Vele andere beveiligingssystemen zijn gebaseerd op opsporing naderhand. Echter, dan is het kwaad al geschied! Naast dat u in zo een geconfronteerde situatie enorm geschrokken en onthand zult zijn geeft het grote onzekerheid. Gaan ze uw voertuig wel terugvinden? In wat voor staat wordt het voertuig weer teruggevonden? Mogelijk zullen dan voor u de kosten verder oplopen…
  • Bearlock is gebaseerd op mechanica, niet op elektronica. Daarmee kent het BearLock systeem niet de mogelijk kwetsbare eigenschappen die een elektronisch of signaal gestuurd beveiligsysteem wél in zich herbergt. Denkt u bijvoorbeeld in kwetsbaarheden door in te inbreken in het automanagementsysteem en het verstoren/jammen van GPS signalen.
  • Richting uw verzekeraar bent u vrijgesteld van elke herkeuring van ons systeem. Bij vele (elektronische) systemen dient u de werking jaarlijks te herkeuren. Naast een extra kostenpost , kan het onbedoeld vergeten van deze herkeuring zeer verstrekkende financiële gevolgen hebben bij diefstal! Een verzekeraar kan middels hun voorwaarden gerechtigd zijn u van elke financiële tegemoetkoming te onthouden. U moet daar toch niet aan denken…
  • Bij aanschaf van een BearLock systeem beheren wij voor u een nauwkeurig en fraudebestendig registratiesysteem. Daardoor kunnen we u -indien noodzakelijk- u ook kosteloos bijstand en bewijsvoering verlenen richting de verzekeraar.
  • Met onze gepatenteerde EXCELLENT uitvoering heeft u ten overstaande van de verzekeraar altijd een sluitende bewijsvoering (https://www.bearlock.nl/producten/oplossingen/)
  • BearLock heeft een uitgebreid, landelijk dekkend, dealer netwerk. We hebben zowel dealers bij u in de buurt als wel mobiele inbouw op locatie (naar keuze) is mogelijk.

Wanneer u een Bearlock systeem wil aanwenden voor uw polis. Even wat handige punten van aandacht…

BearLock wordt door de bewezen effectiviteit tegenwoordig door vrijwel alle bekende verzekeraars geaccepteerd. Zeker met onze gepatenteerde EXCELLENT uitvoering (zie elders uitleg) heeft u ten overstaande van de verzekeraar altijd een sluitende bewijsvoering voor acceptatie.

Vanwege de goede resultaten wordt BearLock door meer en meer verzekeraars gestimuleerd tot aanschaf door middel van premie- of inbouwkorting. Het kan lonen om hier onderzoek naar te doen c.q. naar de mogelijkheden te vragen bij de verzekeraar.

Gewoontegetrouw kan het zijn dat verzekeraars de (voertuig)beveiligingseisen benoemen als SCM-VbV klassen 1 t/m 5. BearLock is goedgekeurd in een aparte SCM-VbV klasse genaamd MP-03 (Mechanische Protectie). BearLock wordt vaak apart benoemd in voorwaarden omdat het géén relatie heeft met enig bekende andere beveiligingssystemen zoals alarmen, startonderbrekers en GPS-volgsystemen. Echter ten aanzien van alle “traditionele” classificeringen kan het BearLock systeem aangedragen worden als (beter) alternatief.

Bewijsvoering van inbouw richting de verzekeraar kan op 2 manieren. Middels een SCM-VbV certificaat maar vaak is het ingevulde en ondertekende BearLock inbouwgarantiebewijs (wordt geleverd bij het systeem) al afdoende, zie meer informatie bij veelgestelde vragen.

Belangrijk is dat u 3 sleutels in bezit heeft. Zowel als eerste eigenaar als wel wanneer u voertuig aanschaft waarin reeds een Bearlock geïnstalleerd zit. Mocht u minder sleutels in bezit hebben dan kan het verstandig zijn dit aan de verzekeraar te melden.  Aangezien deze de risicodragende partij is. Na raadpleging kan desgewenst bij Bearlock-Benelux vervangende sleutel(s) bijbesteld worden middels onze speciale procedure. Deze procedure kunt u aanvragen bij “BearLock Services” pagina.

Tot slot: mocht u –ondanks al bovenstaande- weerstand ondervinden bij het geaccepteerd krijgen van uw BearLock (in uw bedrijfs- of personenauto)? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zullen u op een juiste wijze ondersteuning geven.

Een aantal van onze reviews

Ik ben erg snel en
professioneel geholpen.

Ik kreeg echt het gevoel dat er naar
mij werd geluisterd !

Ze zijn altijd bereikbaar dus mijn vragen
werden snel afgehandeld.

Nobelstraat 26 6411 EN HEERLEN T 085-743.02.76 E INFO@BRUGMANS.COM

KvK: 12057413 AFM:12007437