Autoverzekering met alcohol verleden

Geweigerd voor je autoverzekering?

geweigerd?


Ben je geweigerd voor je autoverzekering omdat je met alcohol gereden hebt? Dat is vervelend. Wij helpen je bij het verkrijgen van een autoverzekering die jouw accepteert! Tegen een mooie premie en goede voorwaarden.

Het kan zijn dat je in het verleden wat pech hebt gehad, en daardoor nu moeilijk een autoverzekering kan afsluiten. Om op de openbare weg te mogen rijden, is een autoverzekering verplicht. Ben je niet verzekerd en ga je toch rijden? Dan kan je een boete krijgen.

Te veel gedronken?

Te veel gedronken en je autoverzekering is beëindigd wegens dronkenschap. Je hebt nu een CIS registratie, Jewordt niet meer geaccepteerd door je verzekering. Het kan je gebeuren en wij geven je een tweede kans verzekering.

Rijden onder invloed?

Gedronken en toch gereden, je verzekering is geroyeerd en je wordt overal geweigerd voor je autoverzekering. Je staat nu als dronken bestuurder in het CIS vermeld. Heel vervelend maar wij helpen je graag!

Promillage was te hoog?

Bij de alcohol controle was je alcohol promillage te hoog en je autoverzekering is opgezegd door je alcoholgebruik. Je wordt bij alle verzekeraars geweigerd en weet je geen raadt meer met je autoverzekering.

Meer dan 0,5 promille alcohol?

Je blies meer dan 0,5 promille alcohol en je autoverzekering is geroyeerd. Je staat negatief vermeld in Centraal Informatie Systeem van verzekeraars. Wij hebben de alcohol autoverzekering voor je. Iedereen verdient een tweedekans verzekering.

Botsing met alcohol?

Eeen ongelukt al vervelend genoeg maar ook nog onder invloed van alcohol. Je verzekeraar heeft je autoverzekering beëindigd. Je wordt geweigerd voor je autoverzekering wegens een ja op de alcohol vraag. Wij hebben de oplossing!

Alcohol en autoverzekering?

Alcohol en verkeer gaan niet samen. je weet het maar hebt toch gereden onder invloed. Je wordt overal geweigerd. Wij hebben de oplossing! De alcohol autoverzekering wij zeggen Geennee, iedereen een 2de kans!

Autoverzekering beëindigd door alcohol? Wij helpen je!