Beste camperverzekering van Nederland

Beste camperverzekering van Nederland!

Ben je op zoek naar de beste camperverzekering? Dan ben je bij 123camper.nl aan het juiste adres! Samen met onze klanten en gespecialiseerde camperbedrijven hebben we een unieke verzekering ontwikkeld voor campers. Mocht er schade zijn, hoef je slechts één vertrouwd adres in te schakelen: 123camper.nl neemt alle zorg uit handen. Je bent dan verzekerd van de best mogelijke service, precies wanneer jij dat nodig hebt.

Allrisk camperverzekering

Ben je op zoek naar een camperverzekering die je uitgebreid en goed verzekerd laat rondrijden? Kijk dan niet verder dan 123camper.nl Verzekeringen! Als marktleider voor allrisk camperverzekeringen bieden zij de beste dekking. Of je nu een buscamper of integraal hebt, bij 123camper.nl kun je terecht voor hun volledige cascoverzekering. Met dit pakket ben je optimaal beschermd tegen schade door anderen, brand, storm en diefstal of van buiten komende oorzaken zoals botsen, slippen of van de weg raken.

Nieuwe camper verzekeren

Onze camperverzekering biedt een unieke dekking, die jaren bescherming geeft tegen verlies van waarde bij nieuwe campers. Binnen de eerste jaren na afgifte van het deel 1 kentekenbewijs geldt een geïndexeerde nieuwwaarde zonder afschrijving.

Jong gebruikte camper verzekeren

De 123camper camperverzekering biedt een unieke optie voor campers die maximaal 5 jaar oud zijn. Bij deze verzekering krijgen klanten de aanschafwaarde uitgekeerd als hun camper volledig total loss wordt verklaard. Binnen de eerste 3 jaar na aankoop geldt de aanschafwaarde zonder afschrijving, maar daarna wordt maandelijks afgeschreven.

Gebruikte camper verzekeren

De tweedehands camper verzekering is een camperverzekering die gebruikte en zelfgebouwde campers voor een periode van een aantal jaar verzekert tegen de dagwaarde of taxatiewaarde. De camper kan ook tegen taxatie waarde worden verzekerd via de camperverzekering op taxatie basis.

Aanvullende dekkingen camperverzekering

Verzekeringen bieden bescherming tegen onverwachte situaties en zijn daarom cruciaal als het gaat om campers. Met het Camper 123 Verzekeringspakket van 123camper.nl kunt u een combinatie van verzekeringen afgestemd op de camper en haar gebruikers (verhuur) samenstellen. U kunt zelf selecteren welke verzekeringen met elkaar worden gecombineerd in dit pakket.

Voordelen 123camper.nl camperverzekering

123camper.nl biedt een camperverzekering aan die ontworpen is volgens uw behoeften en specifieke situaties van de camperervaring. Enkele voordelen die hierbij komen kijken, zijn: bescherming tegen onverwachtse schade als gevolg van extreme weersomstandigheden, vergoeding voor financiële verliezen na brand of diefstal, dekking van medische kosten als gevolg van persoonlijk letsel door een ongeval met de camper, etc.

VOORBEELDEN

Laag standaard eigen risico, aangesloten camperbedrijven

Uitlenen aan vrienden en familie is toegestaan

Inventaris tot € 5.000,- meeverzekerd

Vervangende camper

Repatriëring van de camper bij ziekte

Veel dagen aaneengesloten reizen met de camper

Schadevrije jaren autoverzekering toepasbaar 75% no-claim

Bij luifel- en/of hagelschade geen terugval in no-claim

Polisvoorwaarden camperverzekering

Zoekt u naar informatie over wat er onder de verzekering bij 123camper.nl valt? Neem dan eens een kijkje in onze polisvoorwaarden. Hier staan alle details van onze verzekeringen in en als u nog vragen of twijfels heeft, dan beantwoorden wij deze graag voor u!

Verzekeren van uw camper is nu snel en eenvoudig! Het kan zijn dat u veel waarde hecht aan uw camper. Om te zorgen dat u safe bent in geval er schade optreedt, biedt de 123camper.nl camperverzekering voor uw camper de beste bescherming. Verzekeren geeft ook rust; mocht er iets gebeuren, dan ontvangt u een schadevergoeding of uw camper wordt perfect hersteld!

Bent u op zoek naar een goede verzekering voor uw camper of caravan? Bij 123camper.nl bent u aan het juiste adres! Vraag via de website direct en geheel vrijblijvend een offerte aan, met de meest complete dekking van Nederland. Of neem contact op met één van onze deskundige adviseurs via 085 – 743.02.76 ; zij helpen u graag verder.