Camper Luifel

Camper Luifel

CAMPERLUIFEL

De camperluifel vast of in zakvorm. De vaste luifel voor aan de camper is mooi maar duurder. De zakluifel het goedkope alternatief voor aan bijvoorbeeld je buscamper, wij vinden dit de beste camperluifel voor zijn geld.

Zakluifel Camper

De camper zakluifel een mooie en goedkope camperluifel van uitstekende kwaliteit. Met zijwanden eraan heb je in een mum van tijd een voortent

Vaste luifel Camper

De vast camperluifel van bijvoorbeeld Thule of Fiamme maar ook huismerken van Obelink zijn een mooie en prefect oplossing voor regenachtige dagen.

Zijwanden Camperluifel

De zijwanden en voorwand maakt je luifel helemaal af. Je hebt nu een campertent. Droog en warm zitten voor camper. Perfect voor in het voorjaar.

Busluifel Camper

De buscamper luifel is vaak bevestigd aan de regengoot, je kunt ook een peesstrip laten bevestigen om daar de busluifel door heen te trekken. De buscamperluifel perfect voor de zomeravond.

Campertrap

Het campertrapje vaak worden ze vergeten. Via 123camper koop je voor een paar euro een nieuwe campertrap. Als je een briefje op je dasboard legt zul je hem minder vaak vergeten in te laden bij vertrek van je camperplaats.

Camper wiel steun

Je camper staat scheef? Dan biedt de camper wiel seun of wheelsaver de uitkomst. Een houten keg werkt maar is minder mooi. Wij bieden ze via de webshop aan voor je. Koop snel een wielsaver online.

Backpacken