Camper matrassen maat matrassen

Camper matras

CAMPERLUIFEL

De campermatras de matras met vaak zo’n raar hoekje eruit. Wij bieden via Droommatras diverse betere, vervangende en hogere matrassen aan. Speciaal voor u een opmaat gemaakt campermatras tegen de beste prijs.
Droommatras ontwerpt en produceert haar eigen matrassen en topdekmatrassen en levert rechtstreeks uit de fabriek aan de consument. Een echt Nederlands fabricaat! Droommatras heeft geen dure winkels of dure tussenhandel en daar profiteert u klant van, dit is terug te zien in de prijzen, maar tegelijk zijn de matrassen zeer hoog van kwaliteit. Bekijk snel of er een geschikt matras voor u beschikbaar is via 123camper.

Camper Matras

Een matras in de camper is vaak niet van de beste kwaliteit. Standaard besteden camperbouwers daar helaas weinig aandacht aan. Toch betekent dat niet dat je op vakantie niet goed kunt slapen. Een campermatras op maat is de oplossing.123camper matrassen bieden een goede nachtrust.

Camper topdekmatras

Liggen er al matrassen in de camper, maar zijn het bijvoorbeeld twee losse campermatrassen? Je hoeft de camper matrassen niet te vervangen om daar toch een tweepersoonscampermatras van te maken. In plaats daarvan hebben we topdekmatrassen campers beschikbaar.

Campermatras vervangen?

En ben je in de camper toe aan een nieuw camper matras? Als het campermatras versleten of vies is kun je die beter vervangen. En het hoeft bovendien niet lastig te zijn om een vervangend campermatras te vinden, omdat we die netjes op maat maken. Via Droommatras en 123camper zo geregeld!

Goede ventilatie en luchtcirculatie

Ook staan onze extra dikke Nederlandse pocketveren matrassen bekend om hun goede ventilatie en luchtcirculatie. Belangrijk voor een fris en koel matras, waarop u tijdens alle seizoenen heerlijk zal slapen en ontspannen wakker zal worden. Maatwerkmatras!

Laagste prijs?

Op zoek naar de laagste prijs voor een campermatras van uitstekende kwaliteit? Om heerlijk op weg te dromen en nooit meer wakker te hoeven liggen van de prijs. Natuurlijk beschikbaar in precies de afmetingen die u zoekt en in diverse uitvoeringen. Maatwerk Fransmatras!

Nederlandse fabriek

Onze camper matrassen leveren we rechtstreeks vanuit de Nederlandse fabriek. We slaan de tussenhandel heel bewust over, om onnodige marges te voorkomen. Zodat het matras niet duurder is dan nodig en u daar heerlijk op zal slapen. Maatwerk campermatras!

luifel

luifel caravan

deur luifels

luifels

luifel voordeur

voordeur luifel 

caravan luifel

luifel best

obelink luifel 

omnistor luifel 

Fiamma luifel

Thule Luifel

Zakluifel camper