Caravanverzekering top 10

Caravanverzekering WA

De WA caravanverzekering valt onder uw autoverzekering zolang deze caravan gekoppeld zit aan uw auto. Bereken hieronder snel uw autoverzekering!

Caravanverzekering WA+ of beperkt casco

U wilt uw caravan goed en voordelig verzekeren dan zijn wij de tussenpersoon die u zoekt. Bekijk ons aanbod in de vergelijker.

Caravanverzekering volledig casco

De volledig casco caravan verzekering is de meest uitgebreide dekking voor uw geliefde huisje op wielen. Bereken snel deze dekking!

Vragen?

Heeft u vragen bel ons dan tijdens openingstijden, of laat uw gegevens achter op onze contactpagina.

bel ons nu

Speciaal voor u een premium verzekering

Premium

123CAMPER.NL is een onafhankelijke tussenpersoon, wij bieden u de producten van gespecialiseerde verzekeraars aan. Sluit u uw verzekering via ons af dan bent u verzekerd van een uitmuntende service.Bij ons wordt u persoonlijk te woord gestaan over uw camper en/of caravanverzekering. Wij hebben geen callcenter. De schadeafwikkeling aan uw camper en/of caravan wordt altijd verricht door erkende camperschadeherstellersof caravanschadeherstellers.

Premium Camperverzekering
vanaf € 6,61

Met een kampeerautoverzekering bent u verzekerd voor schade die u met uw camper veroorzaakt bij anderen of die u zelf oploopt. Maar misschien wilt u ook voor andere vormen van schade een vergoeding ontvangen. Voor uw inboedel bijvoorbeeld of voor rechtsbijstand. Bij de ons kunt u de verzekering samenstellen op basis van uw eigen wensen.

Camper of caravan Lening of financiering
vanaf € 5.000

Uw wilt graag een camper of caravan kopen maar de financiele middelen ontbreken dan is de camperlening of caravanlening een mogelijke oplossing. Let dat geld lenen altijd geld kost want naast aflossing betaald u ook rente. u dient uw camper of caravan ten alle tijde casco te verzekeren bij een camper-financiering of caravanfinanciering.

Premium Caravanverzekering
vanaf € 4,57

Uw caravan is (WA) verzekerd zolang deze gekoppeld is aan uw auto maar zo snel de caravan veilig buiten het verkeer gesteld is vervalt deze dekking. Wenst u schade die u zelf oploopt vergoed te krijgen dan dient u een casco verzekering af te sluiten. Wilt u uw caravan verzekeren voor diefstal dan sluit u een beperkt casco caravanverzekering af.

Pechhulpverzekering
vanaf € 5,00

Pech onderweg? Sluit daarvoor onze camperpechhulp of carvanpechulp verzekering af. De ANWB helpt u dan snel opweg.

Reisverzekering
vanaf € 3,20

Kunt u overwacht niet op reis of is w camper of caravan kapot? Daarvoor bieden wij u de doorlopende reisverzekering aan.

Uw dure en exclusieve auto verzekeren?

Premium

SPECIAAL VOOR BEZITTERS VAN EXCLUSIEVE AUTO’S

Onze maatwerk exclusieve auto verzekeringen bieden wij aan voor de volgende merken:

Top 10 exclusieve automerken

Porsche Verzekering
Mercedes Benz Verzekering
BMW Verzekering
Tesla Verzekering
Lotus Verzekering
Maserati Verzekering
Aston Martin Verzekering
Bentley Verzekering
Bugatti Verzekering
Ferrari Verzekering
Abarth Verzekering

Vraag snel online een offerte op maat aan! KLIK HIER

Probleem Verzekeringen

Probleemverzekering

Bent u geweigerd wegens wanbetaling? Heeft u gereden onder invloed? Bent u in aanraking geweest met justitie? Of heeft u een strafblad?

Wanbetaler verzekering

maatwerk

Is uw verzekering opgezegd wegens wanbetaling of te laat betalen? Wij hebben een maatwerk wanbetaling verzkering voor u!

Alcohol verzekering

maatwerk

Heeft u gereden onder invloed en is uw verzekering opgezegd? Wij hebben een maatwerk alcoholverzkering voor u via de Vereende verzekeringen.

Strafblad verzekering

maatwerk

Bent u onverhoopt veroordeeld voor een misdrijf of met een andere reden in aanraking geweest met justitie? Bel ons voor de mogelijkheden!

Onze klanten aan het woord

reviews

Onderstaande klanten gingen u reeds voor en zijn zeer tevreden over onze dienstverlening op het gebied van probleemverzekeringen, camperverzekeringen, kampeerautoverzekeringen, carvanverzekeringen, reisverzekeringen, camperleningen en carvanfinancieringen.

Glenn Mcdaniel
  Glenn Mcdaniel

  Tourist Form Spain

  The private guides were interesting and knowledgeable. We felt that they were more than just guides.

  Raisa Barker
   Raisa Barker

   Tourist From Thailand

   The private guides were interesting and knowledgeable. We felt that they were more than just guides.

   Asad Xiong
    Asad Xiong

    Tourist Form China

    The private guides were interesting and knowledgeable. We felt that they were more than just guides.

    Terrence Baker
     Terrence Baker

     Tourist Form France

     The private guides were interesting and knowledgeable. We felt that they were more than just guides.

     Meldt u snel aan voor onze nieuwsbrief

     Dan ontvangt u alle informatie over camper en caravan verzekeringen maar ook de mogelijkheden voor het financieren van een camper en/of caravan komen aanbod. Kortom, wordt u voorzien van alle informatie op het gebied van recreatie voertuigen door de camper en caravan specialist van Nederland. Ook delen wij informatie over ANWB pech onderweg.