Doorlopende reisverzekering

Reisverzekering

De aflopende reisverzekering is de beste reisverzekering voor als u af en toe op reis gaat. Gaat u meer dan 1 keer per 2 jaar op vakantie dan is de doorlopende reisverzekering een beter alternatief.

Doorlopende Reis

Bent u een echt reiziger dan is de doorlopende reisverzekering de reisverzekering voor u! U hebt de keuze uit Europa of wereld dekking. En doorlopende annuleringsverzkering.

Annuleringsverzekering

De annulering reisverzekering gebruikt u waaneer een familie lid overlijd of wanneer u ziek bent en daardoor niet op reis kunt. Een nieuwe baan is ook een geaccepteerde annuleringsreden.

Vragen?

Heeft u vragen bel ons dan tijdens openingstijden, of laat uw gegevens achter op onze contactpagina.

bel ons nu

Speciaal voor u een premium verzekering

Premium

123CAMPER.NL is een onafhankelijke tussenpersoon, wij bieden u de producten van gespecialiseerde verzekeraars aan. Sluit u uw verzekering via ons af dan bent u verzekerd van een uitmuntende service.Bij ons wordt u persoonlijk te woord gestaan over uw reis doolopendereis of annuleringsverzekering. Mocht u onverhoopt gebruik moeten maken van uw reisverzekering dan is de 123 alarmcentrale 24 uur 7 dagen bereikbaar 24/7.

Premium Camperverzekering
vanaf € 6,61

Met een kampeerautoverzekering bent u verzekerd voor schade die u met uw camper veroorzaakt bij anderen of die u zelf oploopt. Maar misschien wilt u ook voor andere vormen van schade een vergoeding ontvangen. Voor uw inboedel bijvoorbeeld of voor rechtsbijstand. Bij de ons kunt u de verzekering samenstellen op basis van uw eigen wensen.

Camper of caravan Lening of financiering
vanaf € 5.000

Uw wilt graag een camper of caravan kopen maar de financiele middelen ontbreken dan is de camperlening of caravanlening een mogelijke oplossing. Let dat geld lenen altijd geld kost want naast aflossing betaald u ook rente. u dient uw camper of caravan ten alle tijde casco te verzekeren bij een camper-financiering of caravanfinanciering.

Premium Caravanverzekering
vanaf € 4,57

Uw caravan is (WA) verzekerd zolang deze gekoppeld is aan uw auto maar zo snel de caravan veilig buiten het verkeer gesteld is vervalt deze dekking. Wenst u schade die u zelf oploopt vergoed te krijgen dan dient u een casco verzekering af te sluiten. Wilt u uw caravan verzekeren voor diefstal dan sluit u een beperkt casco caravanverzekering af.

Pechhulpverzekering
vanaf € 5,00

Pech onderweg? Sluit daarvoor onze camperpechhulp of carvanpechulp verzekering af. De ANWB helpt u dan snel opweg.

Reisverzekering
vanaf € 3,20

Kunt u overwacht niet op reis of is w camper of caravan kapot? Daarvoor bieden wij u de doorlopende reisverzekering aan.

Uw dure en exclusieve auto verzekeren?

Premium

SPECIAAL VOOR BEZITTERS VAN EXCLUSIEVE AUTO’S

Onze maatwerk exclusieve auto verzekeringen bieden wij aan voor de volgende merken:

Top 10 exclusieve automerken

Porsche Verzekering
Mercedes Benz Verzekering
BMW Verzekering
Tesla Verzekering
Lotus Verzekering
Maserati Verzekering
Aston Martin Verzekering
Bentley Verzekering
Bugatti Verzekering
Ferrari Verzekering
Abarth Verzekering

Vraag snel online een offerte op maat aan! KLIK HIER

Probleem Verzekeringen

Probleemverzekering

Bent u geweigerd wegens wanbetaling? Heeft u gereden onder invloed? Bent u in aanraking geweest met justitie? Of heeft u een strafblad?

Wanbetaler verzekering

maatwerk

Is uw verzekering opgezegd wegens wanbetaling of te laat betalen? Wij hebben een maatwerk wanbetaling verzkering voor u!

Alcohol verzekering

maatwerk

Heeft u gereden onder invloed en is uw verzekering opgezegd? Wij hebben een maatwerk alcoholverzkering voor u via de Vereende verzekeringen.

Strafblad verzekering

maatwerk

Bent u onverhoopt veroordeeld voor een misdrijf of met een andere reden in aanraking geweest met justitie? Bel ons voor de mogelijkheden!

Onze klanten aan het woord

reviews

Onderstaande klanten gingen u reeds voor en zijn zeer tevreden over onze dienstverlening op het gebied van probleemverzekeringen, camperverzekeringen, kampeerautoverzekeringen, carvanverzekeringen, reisverzekeringen, camperleningen en carvanfinancieringen.

Jan Kuiper

  Jan Kuiper

  Possl 2 WIN

  Mijn camper was binnen een dag geaccepteerd met dezelfde noclaim als mijn personenauto.

  Roosje de Wit

   Roosje de Wit

   Doolopende reisverzekering

   Ik had al jaren een doorlopende reisverzkering bij de ANWB maar miste een annuleringsdekking. Nu heb ik die!

   Bas Brugmans

    Bas Brugmans

    Camperverkoper

    Wij verwijzen al onze klanten naar 123camper.nl dit is de specialist op gebied van campers verzekeren.

    Meldt u snel aan voor onze nieuwsbrief

    Dan ontvangt u alle informatie over camper en caravan verzekeringen maar ook de mogelijkheden voor het financieren van een camper en/of caravan komen aanbod. Kortom, wordt u voorzien van alle informatie op het gebied van recreatie voertuigen door de camper en caravan specialist van Nederland. Ook delen wij informatie over ANWB pech onderweg.