Eigen Risico Verzekering Camper huur

Eigen Risico Verzekering Camperhuur

Wilt u zonder problemen op vakantie met uw camper? Kies dan voor het ‘afkopen’ van uw eigen risico. U sluit bij 123camper.nl een nul-euro eigen risico polis af waarmee u het volledig eigen risico kunt afkopen voor slechts €9,50 per dag! Daardoor weet u zeker dat u gerust op reis kunt gaan met de wetenschap dat alle schades die veroorzaakt worden aan de huurcamper, zoals beschadigingen, krasjes of letsel, worden gedekt. U kunt deze polis afgeven aan uw campeverhuurder. Heeft u verdere vragen? Neem dan contact met ons op!

Bescherm uzelf tegen eigen risico met de eigen risico verzekeringspolis van 123camper.nl camperverzekeringen. Deze polis kunt u afkopen voor slechts € 9,50 per dag waardoor u gedurende de campervakantie geen eigen risico hoeft te betalen. Geniet van gerustheid door het afsluiten van deze eenvoudig af te kopen polis en voor eventuele vragen neem contact met ons op!

Wilt u zorgeloos op campervakantie kunnen? Koop dan het eigen risico af bij 123camper.nl. Hiervoor betaalt u slechts € 9,50 per dag en ontvangt u de nul euro eigen risico polis. Op deze manier kiest u ervoor om alle kosten die wijzen op het eigen risico van de verhuurder te vergoeden. Neem contact met ons op als u vragen heeft over de eigen risico verzekering!

De Eigen Risico Verzekering camperhuur is de ideale verzekering als je een auto of camper huurt. Als je onderweg schade aan het voertuig hebt of het wordt gestolen, dan wordt het eigen risico dat op het gehuurde voertuig zit vergoed. Ook de ingehouden borg is verzekerd. Zo voorkom je dat je voor vervelende verrassingen komt te staan en geniet je dus altijd van een onbezorgde (auto)reis. In binnen- en buitenland.

Meer informatie wat wel en niet verzekerd is, kan je terugvinden op de verzekeringskaart.