Fiat 500 Verzekering

Wa Verzekering

Onze Fiat 500 / Abarth Wa verzekering vergoedt alle schade aan anderen. Deze verzekering is de goedkoopste autoverzekering.

WA+ of Beperkt Casco

Onze Fiat 500 / Abarth Beperkt casco verzekering vergoedt ook schade door brand, diefstal of dieren en uw ruiten zijn meeverzekerd

Volledig Casco

Onze fiat 500 / Abarth volledig casco verzekering vergoedt ook de schade aan uw eigen Fiat 500 of Abarth. Dit is de beste keuze tot 6 jaar oud.

Vragen?

Neem contact met ons op voor meer informatie over de juiste Fiat 500 of Abarth verzekering.

Bel ons nu

Populaire Fiat 500 en Abarth modellen

Popular

Door de jaren heen zijn en veel specifieke modellen Fiat 500 en Abarth gemaakt. Onderstaan de een overzicht van deze modellen

Fiat 500 en 500C
vanaf € 17.995

De Fiat 500 is een kleine hatchback, die teruggrijpt op de welbekende Fiat 500 van weleer. Dit zeer kleine model werd gebouwd tussen 1957 en 1975 en kreeg een nieuwe versie in 2007. Het nieuwe model draagt duidelijke kenmerken van de oorspronkelijke 500, maar is helemaal aangepast aan deze tijd. De filosofie van de Fiat 500 is onveranderd gebleven: een kleine hatchback waarin nipt genoeg plek is voor vier personen, die uitstekend geschikt is als stadsauto.

De nieuwe Fiat 500
Vanaf € 31.190

De Fiat 500E is uitgeroepen tot elektrische auto van het jaar 2022 in het middensegment. De 500E won onder meer vanwege zijn populariteit, laadsnelheid en aantrekkelijke prijs. Dit jaar werden bij de ‘elektrische auto van het jaar verkiezing’ in totaal maar liefst 36 merken en 67 modellen beoordeeld. De filosofie van de Fiat 500 is onveranderd gebleven: een kleine hatchback waarin nipt genoeg plek is voor vier personen, die uitstekend geschikt is als stadsauto.

Abarth 595, 695, E
Vanaf € 34.995,-

De nieuwe Abarth 500e Scorpionissima is een limited edition die stijl, elektrisch vermogen en een nieuw krachtig geluid combineert.
Slechts 1949 stuks met exclusieve graphics en een genummerd echtheidscertificaat.
De nieuwe Scorpion verandert energie in emoties, hoogwaardige technologie in adrenaline en duurzaamheid in prestaties.

“La dolce vita”

Fiat 500

Welke verzekering heb ik nodig voor mijn Fiat?

Via onze website kun je direct een premieberekening doen voor je Fiat 500. Er is dus een speciale Fiat 500 autoverzekering. Elke Fiat 500 bij FIAT 500 POLIS® is namelijk goed verzekerd. Het enige wat je moet doen, is de juiste dekking kiezen.

WA verzekering
De verzekering die iedere autobezitter moet hebben. Best logisch, want een ongeluk zit in een klein hoekje. Met de WA-verzekering vergoeden wij de schade die je anderen toebrengt. Denk hierbij aan het raken van de bumper van jouw voorligger of die fietser die je net over het hoofd zag. De schade aan jouw eigen auto is dan niet verzekerd.

Beperkt Casco verzekering
Met de Beperkt Casco verzekering ben je volledig verzekerd voor schade door diefstal, brand, storm en botsingen met dieren. En is er een steentje op jouw ruit gekomen? Da’s geen probleem, want ruitschade is meeverzekerd.

Beperkt Casco EXTRA verzekering
Onze Beperkt Casco EXTRA verzekering gaat een stapje verder. Want naast de eerder genoemde schades is jouw auto ook verzekerd bij een aanrijding. Wij betalen dan 50% van de kosten. Of het jouw eigen schuld was, maakt niet uit.

Allrisk verzekering
Op en top verzekerd zijn? Dan is onze Allrisk verzekering de dekking die je zoekt. Alle schade aan jouw Fiat is hiermee verzekerd.

Deze modellen verzekeren we
Fiat is een Italiaans automerk en staat voor Fabbrica Italiana Automobili Torino. Met de oprichting in 1899 door Giovanni Agnelli is het één van de oudste automerken ter wereld. Van de eerste wagen (de Fiat 3 ½ CV) werden er 24 stuks geproduceerd. Tegenwoordig is Fiat vooral bekend als fijne en betrouwbare familiewagen. Zo is dit merk al 9 keer verkozen tot Auto van het Jaar. Een flinke prestatie! Bij ons verzekeren we de volgende Fiat-modellen: Fiat 124, Fiat 500, Fiat 500 ABART, Fiat 500L, Fiat 500X, Abarth 595, Fiat Abarth 50, Fiat Barchetta, Fiat Brava, Fiat Bravo, Fiat Cinquecento, Fiat Coupé, Fiat Croma, Fiat Doblò, Fiat Duca, Fiat Punt, Fiat Idea, Fiat Marea, Fiat Multipla, Fiat Palio, Fiat Panda, Fiat Punto, Fiat Qubo, Fiat Sedici, Fiat Seicento, Fiat Stilo, Fiat Tipo, Fiat Ulysse. Ben je enthousiast? Bereken dan meteen wat een FIAT 500 POLIS® voor jouw Fiat bij FIAT 500 POLIS® kost.

Onze klanten aan het woord

reviews

Karel Janssen
  Karel Janssen

  Abarth 595 C

  Geweldig snel geregeld Zelfs zonder alarm. Ik heb zelfs mijn overige verzekeringen ondergebracht bij Brugmans Verzekeringen.

  Mira der Kinderen
   Mira der Kinderen

   Fiat 500 cabrio

   Mijn leive kleine bolletje was zo verzekerd. Ik raad fiat500polis met een dikke 10 aan!

   Jan Leeuwen
    Jan Leeuwen

    Nieuwe Fiat 500 E

    Mijn auto had ik gekocht bij Leukwagentje en de verzekering was snel gevonden bij Brugmans Verzekeringen. Met recht de specialist voor je fiat 500 verzekering.

    Terrence Baker
     Terrence Baker

     Tourist Form France

     The private guides were interesting and knowledgeable. We felt that they were more than just guides.

     Schrijf in voor onze nieuwsbrief

     Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen over de Fiat 500 en Abarth verzekering? Schrijf je snel in!