NKC Camperverzekering

NKC Camperverzekering

NKC camperverzekering

NKC Camperverzekering via 123camper.nl, NKC de Nederlandse Kampeer Club biedt via een eigen collectief een uitstekende en voordelige camperverzekering aan. Tevens ben je verzekerd van een uitstekende camper pechhulp verzekering. De leeftijd van de camper van je camper maakt daarbij niet uit. Je camper verzekeren doe je uiteraard via 123camper.nl camperverzekering te Landgraaf. Wij zijn de specialist voor camperverzekeringen.

De NKC camperverzekering kent een uitgebreide dekking van WA, Wa – beperkt Casco / Plus en Wa volledig casco. Alle dekking tegen de beste tarieven van de markt. De NKC camperverzekering wordt standaard meegenomen als vergelijking in camperverzekeringen. Naast de NKC camper verzekering zijn er vele alternatieven die ook te vinden zijn op onze site. Kies je voor NKC camper verzekering dan ben je verplicht om lid te worden van de Nederlandse Kampeer club, via 123camper.nl kun je het lidmaatschap aanvragen.

De NKC camper verzekering, gerust onderweg met je goed verzekerde camper!

Stel zelf jouw camperverzekering samen

Bij de NKC stel je heel eenvoudig je camperverzekering samen. Kies hieronder de dekking die bij jou past.

WA

Schade aan anderen

Wa + Beperkt Casco

 • Schade aan anderen
 • 24/7 pechhulp in binnen- en buitenland
 • Schade door brand en storm
 • Ruitschade
 • Diefstal en inbraak
 • Schade door aanrijding met dieren

WA + Casco

 • Schade aan anderen
 • 24/7 pechhulp in binnen- en buitenland
 • Schade door brand en storm
 • Ruitschade
 • Diefstal en inbraak
 • Schade door aanrijding met dieren
 • Schade door vandalisme
 • Schade door eigen schuld
Premiekorting na rijvaardigheidstraining

Als je de NKC Camperrijvaardigheidstraining met succes afrondt, ontvang je 10% korting op de NKC Camperverzekering. Daarnaast verbeter je direct jouw camperrijvaardigheid en rijd je minder schade.

Overal 24/7 pechhulp, ook in eigen woonplaats

Met de NKC Camperverzekering ben je vanaf Beperkt Casco verzekerd van een uitstekende dekking bij pech of schade. Bij ons krijg je overal 24/7 uitgebreide ondersteuning, ook in jouw eigen woonplaats kun je dus rekenen op de beste service.

Woon-werkverkeer standaard meeverzekerd

Je camper naast recreatieve doeleinden ook gebruiken voor woon-werkverkeer? Vaak is dit niet standaard meeverzekerd, maar bij de NKC is dit wel zonder extra kosten inbegrepen. Ook is er geen limiet aan het aantal km dat je rijdt.

De NKC Camperverzekering

NCK CAMPER

Aanvullende dekkingen: Met de aanvullende dekkingen van de NKC kies je voor nóg meer zekerheid; zoals een schadeverzekering voor inzittenden of een aanvullende dekking voor de inboedel. Ook kan je onbezorgd je camper verhuren met onze verhuurverzekering.

Schadeverzekering inzittenden
vanaf € 33,28

Voor slechts € 33,28 per jaar kun je een schadeverzekering inzittenden afsluiten. Alle inzittenden hebben dan in geval van een ongeval met de camper recht op vergoeding.

Aanvullende dekking inboedel
vanaf € 5.000

Standaard is in de camperverzekering je inboedel tot een bedrag van € 3.000 gratis meeverzekerd. Heb je meer inboedel? Dan kan je aanvullend het bedrag boven € 3.000 verzekeren.

Aankoopwaarde garantie

Bij een total loss of diefstal krijg je maar liefst 3 jaar aankoopwaarde garantie op je gebruikte camper. Bij de NKC is hier geen aanvullende dekking voor nodig.

Verhuurverzekering voor je camper

Onbezorgd je camper verhuren? Dat kan met de NKC Verhuurverzekering. Bij de verhuurverzekering van NKC betaal je per verhuurdag

camperverzekering

camper verzekeren

anwb camperverzekering

allianz camperverzekering

nkc camper verzekering

camperverzekering vergelijken

aveco camper verzekering

unive camper verzekering

camperverzekering anwb

camper verzekering vergelijken independer