Meteen naar de inhoud

Reisverzekeringen

Doorlopende reisverzekering. Het hele jaar door verzekerd voor al je reizen.

Leningen

Je kunt tegen de laagste rente van Nederland een lening afsluiten of oversluiten.

Pechhulpverzekering

Sluit in 3 simpele stappen de Pechhulp Verzekering af.

Na het afsluiten van de verzekering ontvang je de polis en voorwaarden direct per e-mail

Je pechhulp, wegenwacht en ANWB-Hulp

Pech krijgen kan altijd. Daarom is Pechhulp van Allianz Global Assistance de ideale aanvulling op je autoverzekering. Met onze Pechhulp kun je rekenen op snelle en professionele hulp bij pech, 24 uur per dag en 7 dagen in de week. De verzekering is af te sluiten voor pechhulp in Nederland, maar ook voor in het buitenland. Naast pechhulp voor de auto is het ook mogelijk om deze service voor de motor af te sluiten. Zelfs met de optie voor een vervangende motor. Als je pech krijgt, dan staat ons netwerk van professionele hulpverleners klaar om je zo snel mogelijk weer op weg te helpen. Onze Pechhulp is kenteken gebonden. Dat wil zeggen dat je auto of motor voor pechhulp is verzekerd. Wel zo handig als bijvoorbeeld je partner of kinderen van het voertuig gebruik maken.

Door onze efficiënte manier van werken kunnen we deze service aanbieden tegen zeer concurrerende tarieven. Profiteer daar nu van mee en kies ook voor de Pechhulp van Allianz Global Assistance! Nu al vanaf € 2,49 per maand inclusief vervangend vervoer!

Je perfecte verzekering

De Doorlopende Reisverzekering van Allianz Global Assistance is ideaal als je regelmatig op reis gaat. Met deze permanente reisverzekering verzeker je alleen wat echt nodig is. Zo bepaal je zelf waarvoor je wel en niet verzekerd bent. Precies de goede dekking, voor precies de juiste prijs. Dat is het uitgangspunt van de Doorlopende Reisverzekering. Al vanaf € 1,85 p/m.

Meer informatie wat wel en niet verzekerd is, kan je terugvinden op de verzekeringskaart

Let op: zakelijke reizen zijn niet verzekerd met de Doorlopende Reisverzekering. Daarvoor is er de Doorlopende– of de Collectieve Zakenreisverzekering

Zoverzorgd voor iedereen!

Wij zijn de specialist in zorgverzekeringen voor iedereen. Wij hebben perfecte collectieven met maximale kortingen. Velen zijn je al voor gegaan en besparen nu honderden euro’s op hun zorgverzekering. Waar wacht je nog op?

Met onze Overstapservice stap je makkelijk over. Wij zeggen je huidige abonnement op. Handig en het scheelt jou een hoop werk!

MAKKELIJK OVERSTAPPEN? YES YOU CAN!

Samen naar de beste doorlopende reisverzekering / Pechhulp / verzekering speciaal voor jouw!

Nobelstraat 26 6411EN HEERLEN T 085-743.02.76 E INFO@BRUGMANS.COM

Dienstenwijzer

Algemene Voorwaarden

Onze klachtenprocedure

Privacy Statement

KvK: 12057413
AFM:12007437