Vereende Camperverzekering, Probleemverzekering

Bent u op zoek naar een geschikte verzekering voor uw camper? Dan bent u bij De Vereende aan het juiste adres. Via 123camper.nl kunt u direct een camperverzekering afsluiten met een WA-dekking. Hiermee bent u verzekerd van zorgeloze vakanties zonder onverwachtse tegenvallers! Bekijk hier alle informatie over onze camperverzekeringen!

Welke dekking biedt een camperverzekering van De Vereende?

Heeft u een camper? Dan heeft u minimaal de WA-dekking nodig. Een De Vereende camperverzekering biedt hiervoor een goede oplossing. Met deze verzekering bent u verzekerd voor alle schade die door uw camper aan anderen wordt toegebracht, maar niet voor schade aan uw eigen camper.

Bent u op zoek naar een specifieke camperverzekering die past bij uw camper? De Vereende kan u hiermee helpen. Als andere verzekeraars het risico als te groot of te zwaar beschouwen, zorgt De Vereende ervoor dat er een passende verzekeringsmogelijkheid gevonden wordt. Bij De Vereende kunt u dus ook terecht voor een verzekering voor uw camper als u:

  • Teveel schades heeft gereden of veroorzaakt
  • Een rijontzegging heeft gehad
  • Strafrechtelijk bent veroordeeld
  • Fraude heeft gepleegd
  • Als wanbetaler geregistreerd staat

Aanvullende dekkingen bij De Vereende camperverzekering

Als u kiest voor een camperverzekering bij De Vereende, geniet u van een standaarddekking plus de mogelijkheid om aanvullende verzekeringen bij te kopen. Denk bijvoorbeeld aan ongevallen-inzittendenverzekering en schade-inzittendenverzekering, waarmee u meteen een bedrag ontvangt als er sprake is van schade ten gevolge van een ongeval. Verder is het ook mogelijk om een rechtsbijstandverzekering af te sluiten voor campers waarmee u gemakkelijk schade bij de veroorzaker kan verhalen.

Wat kost een camperverzekering bij De Vereende?

Wanneer je overweegt om een camperverzekering bij De Vereende af te sluiten, is het belangrijk om te weten wat de verzekeringspremie zal zijn. Afhankelijk van een aantal factoren wordt de maandelijkse premie bepaald; daarvan maken onder andere de volgende aspecten deel uit:

Wanneer u een camperverzekering wilt afsluiten, is het belangrijk dat de verzekeraar precies weet wat voor type voertuig u heeft. Gaat het om een standaardcamper of is het een ander voertuig dat gebruikt is als camper? Ook speelt mee hoeveel schadevrije jaren u bij een vorige verzekeringsmaatschappij heeft opgebouwd. Op basis daarvan bepaalt de verzekeraar uw premie. Hierbij moet ook 21% assurantiebelasting betaald worden.

De Vereende tussenpersoon

Bent u op zoek naar een betrouwbare camperverzekering? Dan bent u bij 123camper.nl aan het juiste adres. Als tussenpersoon van De Vereende bieden wij verzekeringen aan zonder restricties. U krijgt altijd toegang tot de beste verzekeringsaanbod om te garanderen dat u optimale bescherming krijgt. Uw camperverzekering wordt altijd geaccepteerd!

De Vereende camperverzekering online aanvragen

Op zoek naar een camperverzekering? Bij 123camper.nl kunt u gemakkelijk online een verzekering afsluiten. Gebruik onze vergelijkingsmodule om te zien welke reguliere maatschappijen uw aanvraag kunnen accepteren. Kies de voor u geschikte maatschappij en vul alle vragen in met juiste informatie. Als de maatschappij uw aanvraag niet kan accepteren, neem dan contact op met ons voor een alternatief voorstel. Let op dat er vereist is dat u de eerste premie betaalt EN het aanvraagformulier ondertekend retourneert voordat uw verzekering bij De Vereende ingaat. Het formulier ontvangt u per email van ons.

NAAR DE CAMPERVERZEKERING ONLINE REKENMODULE